In domeniul constructiilor civile si industriale, resursa umana este cea mai importanta. De aceea, Reyna Construct are in permanenta nevoie de angajati profesionisti si perseverenti, care dau dovada de adaptabilitate constanta la orice tip de proiect.

Daca iti doresti sa lucrezi intr-o companie care este in permanenta implicata in dezvoltarea si evolutia grupului de specialisti, atunci Grup Reyna Construct reprezinta sansa ta! Aici, vei avea oportunitatea de a invata si de a-ti dezvolta cariera profesionala, intr-un mediu de lucru in care se apreciaza si se recompenseaza performanta.

Cariere

Compania Grup Reyna Construct este in permanenta preocupata de dezvoltarea resurselor umane. Oricand poti completa formularul de mai jos aplicand pentru postul corespunzator pregatirii si experientei tale. In prezent in compania noastra este disponibil postul de inginer constructor executie!

Te invitam sa aplici!

Evidentiati resursele necesare(manopera si utilaje) pentru construirea unui bloc P+5E structura de rezistenta-perioada de executie -5 luni (suprafata /etaj -100mp):