1. Societatea Grup Reyna Construct dispune de dotari, materiale si echipamente adecvate pentru realizarea in cel mai scurt timp a Organizarii de Santier pentru fiecare noua lucrare in parte.
  2. Cu o experienta bogata in constructii civile, case, blocuri de locuinte, vile si case de vacanta orice proiect nou contribuie la dezvoltarea permanenta a societatii.
  3. In ceea ce priveste constructiile industriale, Grup Reyna Construct realizeaza cladiri, hale si depozite industriale, statii electrice de transformare, statii de epurare.
  4. Societatea dispune de utilaje pentru realizarea de terasamente mecanizate si infrastructura drum, platforme industriale.
  5. De asemenea, dotarile societatii si personalul calificat reprezinta un punct forte pentru realizarea de lucrari de armare, cofrare, betonare infra si supra structuri, indiferent de obiectivul proiectului.
  6. Totodata, un personal calificat se ocupa de realizarea de zidarii de caramida sau BCA, la cele mai inalte standarde, dar si de realizarea de termoizolatii exterioare cu polistiren, de cea mai buna calitate.
  7. Grup Reyna Construct are in dotare pompe de sape, in vederea realizarii sapelor mecanizate, indiferent de grosime.
  8. In vederea realizarii de tencuieli decorative intr-un paletar de culori diverse, o echipa de lucru specializata in astfel de lucrari iti sta la dispozitie.
  9. Societatea are in dotare si pompe de tencuit in vederea realizarii de tencuieli interioare mecanizate.