Respectarea cerintelor fiecarui client si satisfacerea acestora conform asteptarilor sale reprezinta un pas foarte important in atingerea obiectivelor calitatii si imbunatatirea continua a serviciilor oferite de Grup Reyna Construct. O organizatie depinde de clientii sai, de aceea rezolvarea activitatilor cerute intr-un mod consecvent si sistematic si o atitudine indreptata spre acestia contribuie la succesul si evolutia firmei.

TESTIMONIALE

Ing. Stanei Dragos
Director sucursala Constanta, SC Energomontaj SA - IEA Bucuresti

Apreciem foarte mult modul de lucru si respectarea parametrilor de calitate in privinta lucrarilor de constructii la lucrarea "Instalare la reteaua nationala a centralelor eoliene Statia electrica Salbatica 1". Proiectul a inceput in data de 14 septembrie 2010 si s-a incheiat cu succes fara niciun caz de accident tehnic sau neconformitati pe data de 30 ianuarie 2011. Multumim GRUP REYNA CONSTRUCT!

Ing. Jalba Andy
Director, SC Alex Building SRL

In urma colaborarii si derularii unor contracte de investitii cu SC GRUP REYNA CONSTRUCT SRL in domeniul constructii - montaj si instalatii aferente proiectul "Statie de epurare Cogealac" apreciem calificativul lucrarilor executate din punct de vedere al calitatii ca fiind foarte bun. In cursul desfasurarii lucrarilor de executie nu au fost inregistrate receptii amanate sau respinse si s-au respectat normele tehnice si legislatia in vigoare.